AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli tükenmez kalem görmek

Kahve falında renkli tükenmez kalem görmek

Kahve falında renkli tükenmez kalem görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, zor durumlara düşeceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında renkli tükenmez kalem gördüyseniz:

  • Sinirlenerek sizi rahatsız eden konuları çözmeniz çözemezsiniz.

Kahve falında renkli tükenmez kalem görmek sermaye elde edeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında tükenmez kalem vermek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalemler görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalem bulmak güç ve kudret kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalem görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, küfürlü söze delalet eder.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi tükenmez kalem görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı tükenmez kalem görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, çok mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir