AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş yağdığını görmek

Kahve falında taş yağdığını görmek

Kahve falında taş yağdığını görmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, alım gücünü yitireceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında taş yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğini anlamanız gerekiyor.

Kahve falında üzerine taş yağmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalettir.

Kahve falında gökten taş yağdığını görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taş yağdığını görmek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kafasına taş yağmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, bilakis malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havadan taş yağdığını görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, kazancının çok düşeceğine delalet eder.

Kahve falında başına taş yağdığını görmek düşmanından uzak olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalettir.

Kahve falında üzerine taş yağdığını görmek kudret sahibi olacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına işaret eder.

Kahve falında taş yağmak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir