AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye doğru yürümek

Kahve falında kabeye doğru yürümek

Kahve falında kabeye doğru yürümek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye doğru yürümek gördüyseniz:

  • Kültürel etkinliklere katılmanız mümkün.

Kahve falında kabeye doğru yürümek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına işaret eder.

Kahve falında kabeye doğru gitmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeye doğru namaz kılmak maddi anlamda feraha ermeye, çok verimli bir çalışma içine girileceğine yorulur.

Kahve falında kabeye doğru uçmak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çok zengin olacağına işarettir.

Kahve falında kabeye doğru koşmak güç kaybedeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlığa doğru yürümek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında ateşe doğru yürümek borçların biteceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlığa doğru yürümek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir