AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine ok atıldığını görmek

Kahve falında üzerine ok atıldığını görmek

Kahve falında üzerine ok atıldığını görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, sevap işleyeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında üzerine ok atıldığını gördüyseniz:

  • Mantıklı olsanız veya olmasanız da önce kendinizi engellememelisiniz.

Kahve falında üzerine ok atıldığını görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ok atıldığını görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendine ok atıldığını görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında cehenneme atılmak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında dikiş atılmak kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi başına taş atıldığını görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine işarettir.

Kahve falında dereye atıldıgını görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına işarettir.

Kahve falında eve taş atıldığını görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir