AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş atılmak

Kahve falında dikiş atılmak

Kahve falında dikiş atılmak yardımının olacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, yokluğa düşeceğine, huzurunun kaçacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, müjdeli haberler alınacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında dikiş atılmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmak zor olabilir.

Kahve falında kafasına dikiş atılmak akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya işarettir.

Kahve falında bacağına dikiş atıldığını görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında koluna dikiş atıldığını görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında ameliyat dikişi atıldığını görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağına dikiş atıldığını görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasına dikiş atıldığını görmek şansının açık olacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başına dikiş atıldığını görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında dikiş atıldığını görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir