AnaSayfa / Genel / Kahve falında cehenneme atılmak

Kahve falında cehenneme atılmak

Kahve falında cehenneme atılmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak tabir olunur.

Kahve falında cehenneme atılmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz, ailenize karşı olan tutumlarınızda olumlu değişiklikler görülebilir.

Kahve falında cehenneme atılmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında cehenneme atıldığını görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında cehenneme girmemek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında cehennemlik olmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cehennemde yanan birini görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında cehennemden cennete geçmek çok büyük adımlar atılacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına rivayet eder.

Kahve falında cehenneme gitmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, İslami olarak günahlarının artacağına yorulur.

Kahve falında cehennem kuyusu görmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir