AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereye atıldıgını görmek

Kahve falında dereye atıldıgını görmek

Kahve falında dereye atıldıgını görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, hak yolundan ayrılacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dereye atıldıgını gördüyseniz:

  • Mesleki alanda duygularınızla hareket etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında dereye atıldıgını görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine bıçak atıldığını görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birisine tokat atıldığını görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında el bombası atıldığını görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında parmağına dikiş atıldığını görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dersten atıldığını görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine yorulur.

Kahve falında sınıftan atılmak hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine toprak atıldığını görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir