Kahve falında eve taş atıldığını görmek

Kahve falında eve taş atıldığını görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, çok hayırlı haberler alacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve taş atıldığını gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili sorunlar keyfinizi kaçırabilir.

Kahve falında eve taş atıldığını görmek zayıflayacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında cama taş atıldığını görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine inanılır.

Kahve falında taş atıldığını görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bana taş atıldığını görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine işaret eder.

Kahve falında üzerine taş atıldığını görmek kişinin yasa düşeceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına işarettir.

Kahve falında kafasına taş atıldığını görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kendine taş atıldığını görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evine taş atıldığını görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir