AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine ok atıldığını görmek

Kahve falında kendine ok atıldığını görmek

Kahve falında kendine ok atıldığını görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yeni işler alacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına delalettir.

Kahve falında kendine ok atıldığını gördüyseniz:

  • Mücadele içeren veya rekabet ortamlarına girmeniz yenilenmenizi sağlayabilir.

Kahve falında üzerine ok atıldığını görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kendine ok atıldığını görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına delalettir.

Kahve falında ok atıldığını görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne toprak atılmak özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hapishaneye atılmak iyi bir kariyer edineceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına işarettir.

Kahve falında eve taş atıldığını görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kendini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurşun atıldığını görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, işlerin aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara atılmak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir