AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine ateş edildiğini görmek

Kahve falında üzerine ateş edildiğini görmek

Kahve falında üzerine ateş edildiğini görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla cazip görünen fikir, teklif veya yatırım önerilerine şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında silahla ateş edildiğini görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin silahla ateş ettiğini görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin bana ateş ettiğini görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, edilen duaların tutacağına işaret eder.

Kahve falında silahla ateş edilmesini görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin tabancayla ateş ettiğini görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine ateş edildiğini görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateş etmeyen silah görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında silahın ateş ettiğini görmek takdir edilen kişi olacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir