AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bana ateş ettiğini görmek

Kahve falında birinin bana ateş ettiğini görmek

Kahve falında birinin bana ateş ettiğini görmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, sevinç ve mutluluğa, ailevi sorunlar yaşanacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin bana ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Sizin için önemli konularda bazı girişimlerde bulunabilir veya övünebileceğiniz davranışlarınızla ön plana çıkabilirsiniz.

Kahve falında birinin bana ateş ettiğini görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bana mesaj attığını görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin bana gülümsediğini görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin bana taş attığını görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, geleceğe dair planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bana aşık birini görmek ardından yeni bir işe gireceğine, haneye nifak gireceğine delalet eder.

Kahve falında bana büyü yapıldığını görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında birinin bana para verdiğini görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine inanılır.

Kahve falında birinin bana telefon aldığını görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir