AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine ağaç düşmek

Kahve falında üzerine ağaç düşmek

Kahve falında üzerine ağaç düşmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, mal ve mülk sahibi olmaya, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine ağaç düşmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.

Kahve falında ağaç düşmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç üzerine düşmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında yüksek ağaçtan düşmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kendine çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Kahve falında üzerine ağaç düşmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan denize düşmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dut ağacından düşmek hastalıkların biteceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ağacın üstüne düşmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan suya düşmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir