AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan suya düşmek

Kahve falında ağaçtan suya düşmek

Kahve falında ağaçtan suya düşmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, yönetici makamına oturacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, yeni yerler göreceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, işinde aranan biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan suya düşmek gördüyseniz:

  • Başarılı olmak ya da ilerlemek istiyorsanız daha esnek olmalısınız.

Kahve falında ağaçtan suya düşmek helal lokmalar yiyeceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erik ağacından düşmek geçim derdinin biteceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan düşmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine ağaç düşmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz ağacından düşmek rahat bir dönem yaşanacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına işaret eder.

Kahve falında armut ağacından düşmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kavak ağacından düşmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma ağacından düşmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir