AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan denize düşmek

Kahve falında ağaçtan denize düşmek

Kahve falında ağaçtan denize düşmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, sağlığını geri kazanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan denize düşmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya sosyal herhangi bir grupla bir araya gelmenizi sağlayacak planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan denize düşmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine işarettir.

Kahve falında kavak ağacından düşmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan düşmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine inanılır.

Kahve falında elma ağacından düşmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına işarettir.

Kahve falında çam ağacından düşmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kiraz ağacından düşmek kendini bunu başaracağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında üzerine ağaç düşmek çekilen hasretin biteceğine, bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında ağaç üzerine düşmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir