AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç düşmek

Kahve falında ağaç düşmek

Kahve falında ağaç düşmek adaletin geleceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, kötü gününden de geri duracağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda suçluluk hissedebilirsiniz.

Kahve falında çam ağacından düşmek maddi olanakların artacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dut ağacından düşmek büyük başarılara kazanılacağına, rahat bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ağaçta düşmek her zaman hayırlı işler yapacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında üzerine ağaç düşmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç üzerine düşmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kavak ağacından düşmek geniş geniş yaşayacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan denize düşmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç düşmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir