AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut ağacından düşmek

Kahve falında dut ağacından düşmek

Kahve falında dut ağacından düşmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dut ağacından düşmek gördüyseniz:

  • İş alanında konuştuklarınıza dikkat edin.

Kahve falında dut ağacından düşmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dut ve dut ağacı görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut ağacının kesildiğini görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine işaret eder.

Kahve falında dut ağaç dikmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, az çalışarak çok gezeceğine inanılır.

Kahve falında ağacında dut görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalettir.

Kahve falında dut ağacı sulamak aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan dut görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına inanılır.

Kahve falında dut ağaca çıkmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, ününün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir