AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerinde mavi elbise giymek

Kahve falında üzerinde mavi elbise giymek

Kahve falında üzerinde mavi elbise giymek büyük üzüntülere sebep olacağına, umutlarının kırılacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, her geçen gün sorunların artacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, sahip olduklarının eksileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerinde mavi elbise giymek gördüyseniz:

  • Problemeleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Kahve falında gök mavisi elbise giymek insanların yolunu aydınlatacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi saten elbise giymek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalettir.

Kahve falında mavi elbise giymek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak mavi elbise giymek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında mavi renkte elbise giymek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı elbise giymek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz mavi elbise giymek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi ve yeşil elbise giymek maddi güç elde edeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir