AnaSayfa / Genel / Kahve falında kablo kesmek

Kahve falında kablo kesmek

Kahve falında kablo kesmek kara kara düşünür olacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kablo kesmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda hareketlilik var.

Kahve falında kablo kesmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik kablosunu kesmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kablo görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanmış kablo görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun kablo görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında ceyran kablosu görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalettir.

Kahve falında uzatma kablosu görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında kablo bağlamak büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir