AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan geleni görmek

Kahve falında uzaktan geleni görmek

Kahve falında uzaktan geleni görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine inanılır.

Kahve falında uzaktan geleni gördüyseniz:

  • Yani zihinsel yönden güçlü olmanıza rağmen konuşmalarda bazı sıkıntılar çekebilirsiniz.

Kahve falında uzaktan geleni görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına rivayet eder.

Kahve falında hacdan gelenin elini öpmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında hacca gidip geleni görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacdan geleni görmek borçları varsa ödeyeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında hacdan geleni ziyaret etmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında hacdan geleni karşılamak yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ümreden geleni görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında askerden geleni görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir