AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerden geleni görmek

Kahve falında askerden geleni görmek

Kahve falında askerden geleni görmek makbul olan mallara kavuşacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerden geleni gördüyseniz:

  • Düşüncesizce yaptığınız veya çevrenize yenilikleri kanıtlama eğiliminiz nediniyle yaptığınız yatırımlardan para kaybına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında askerden geleni görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hacca gidip geleni görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Kahve falında ümreden geleni görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, geçiminin güçleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hacdan geleni görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında hacdan gelenin elini öpmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacdan geleni karşılamak güzel günlerine gölge düşeceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacdan geleni ziyaret etmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktan geleni görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir