AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacdan geleni görmek

Kahve falında hacdan geleni görmek

Kahve falında hacdan geleni görmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacdan geleni gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın üzerinden geçmeli, sahip olduklarınızı korumak için gerekeni yapmalısınız.

Kahve falında hacca gidip geleni görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına yorulur.

Kahve falında hacdan geleni karşılamak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında hacdan geleni görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine delalettir.

Kahve falında hacdan gelenin elini öpmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hacdan geleni ziyaret etmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, mesleğindeki başarısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerden geleni görmek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktan geleni görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ümreden geleni görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir