AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacca gidip geleni görmek

Kahve falında hacca gidip geleni görmek

Kahve falında hacca gidip geleni görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacca gidip geleni gördüyseniz:

  • Bilmediğiniz olaylara girmemeli, yeni tanıştığınız kişilerle hemen samimiyet kurmamalısınız.

Kahve falında hacca gidip geleni görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacdan geleni karşılamak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında hacdan gelenin elini öpmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine inanılır.

Kahve falında hacdan geleni görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hacdan geleni ziyaret etmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, para ve zaman ayıracağına yorulur.

Kahve falında askerden geleni görmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında ümreden geleni görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına delalet eder.

Kahve falında uzaktan geleni görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir