AnaSayfa / Genel / Kahve falında ümreden geleni görmek

Kahve falında ümreden geleni görmek

Kahve falında ümreden geleni görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, atılan adımların zarar getireceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ümreden geleni gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz konusunda gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında hacca gidip geleni görmek zorlukların bir anda biteceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine yorulur.

Kahve falında hacdan geleni karşılamak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına delalet eder.

Kahve falında uzaktan geleni görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında hacdan geleni ziyaret etmek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine delalettir.

Kahve falında askerden geleni görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, istediği evde oturacağına işarettir.

Kahve falında hacdan gelenin elini öpmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, hastalıklarının düzeleceğine işarettir.

Kahve falında ümreden geleni görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacdan geleni görmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir