AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacdan gelenin elini öpmek

Kahve falında hacdan gelenin elini öpmek

Kahve falında hacdan gelenin elini öpmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, sağlığının da yerine geleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hayatının yoluna gireceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında hacdan gelenin elini öpmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da zik zaklı durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında hacdan gelenin elini öpmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacdan geleni karşılamak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işarettir.

Kahve falında hacdan geleni ziyaret etmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında hacca gidip geleni görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına delalet eder.

Kahve falında hacdan geleni görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ümreden geleni görmek gönül yaralarının iyileşeceği, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktan geleni görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işarettir.

Kahve falında askerden geleni görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, işinde en iyisi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir