AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacdan geleni karşılamak

Kahve falında hacdan geleni karşılamak

Kahve falında hacdan geleni karşılamak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında hacdan geleni karşılamak gördüyseniz:

  • İlk bakışta, kendi bildiğiniz yoldan ilerlemenizde fayda var gibi duruyor.

Kahve falında hacdan geleni karşılamak eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, dertlerine derman arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacdan geleni ziyaret etmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına işaret eder.

Kahve falında hacdan gelenin elini öpmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına delalet eder.

Kahve falında hacdan geleni görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında hacca gidip geleni görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında ümreden geleni görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında askerden geleni görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktan geleni görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir