AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan gelen birine sarılmak

Kahve falında uzaktan gelen birine sarılmak

Kahve falında uzaktan gelen birine sarılmak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan gelen birine sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı istek veya ihtiyaçlarınızın karşılanması amacıyla kendi istediğiniz yoldan gidilmesi veya yöntemlerinizin kabullenilmesi konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında uzaktan gelen birine sarılmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, parasının her zaman bereketli olacağına delalet eder.

Kahve falında uzaktan gelen birini görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaktan gelen misafir görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında uzaktan gelen akraba görmek zor günlerin yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktan gelen arkadaş görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında uzaktan gelen arkadaşı görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen birine sarılmak tartışmaların kavgaya döneceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan gelen sel görmek düzenli bir işe girileceğine, sevindirici haberler alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir