AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan gelen arkadaşı görmek

Kahve falında uzaktan gelen arkadaşı görmek

Kahve falında uzaktan gelen arkadaşı görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında uzaktan gelen arkadaşı gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında uzaktan gelen arkadaşı görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktan gelen arkadaş görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında uzaktan gelen akraba görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktan gelen birini görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işarettir.

Kahve falında uzaktan gelen misafir görmek fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaktan gelen birine sarılmak yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktan arkadaş görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, elindekileri de kaptıracağına delalet eder.

Kahve falında uzaktan bir arkadaşı görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir