AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacdan gelen birine sarılmak

Kahve falında hacdan gelen birine sarılmak

Kahve falında hacdan gelen birine sarılmak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, mutlu olacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında hacdan gelen birine sarılmak gördüyseniz:

  • Kendi yorumlarımızı veya gerçekleri kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında hacdan gelen birine sarılmak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine delalettir.

Kahve falında hacdan gelenleri görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, kimseyle konuşmayacağına delalettir.

Kahve falında hacdan gelen yüzük takmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, maddi çıkmazların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında hacdan gelen hediye almak aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında hacdan gelen birinin elini öpmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hacdan gelen hediye görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında hacdan gelen hurmayı yemek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacdan gelen birini görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir