AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzakta olan arkadaş görmek

Kahve falında uzakta olan arkadaş görmek

Kahve falında uzakta olan arkadaş görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, yeni mallara kavuşacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzakta olan arkadaş gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Kahve falında uzaktaki arkadaş görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, onların başarıları ile övüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşı görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzak bir arkadaş görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında uzaktaki arkadaşını görmek yüksek diploma alacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine delalettir.

Kahve falında uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzakta olan arkadaşı görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, yardımın alınacağına delalettir.

Kahve falında uzakta olan arkadaş görmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşını görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir