AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki bir arkadaşı görmek

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşı görmek

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşı görmek başa iş açacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, yaptığı hataları düzelteceğine işarettir.

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin asıl niyetleri üzerine detaylı düşünmeniz ortaya çıkan bir fırsatı geri çevirmenize ya da kullanmamanıza neden olabilir.

Kahve falında uzakta olan arkadaşını görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzakta olan arkadaşı görmek fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında uzaktaki arkadaş görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaktaki arkadaşlarını görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki arkadaşı görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşı görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzak bir arkadaş görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir