AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki arkadaş görmek

Kahve falında uzaktaki arkadaş görmek

Kahve falında uzaktaki arkadaş görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktaki arkadaş gördüyseniz:

  • Herkes akıldan çok duygularıyla hareket ediyor ; bunun bilincinde olmanızda fayda var.

Kahve falında uzak bir arkadaş görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında uzaktaki arkadaşı görmek iyiliğe kavuşacağına, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzakta olan arkadaşı görmek daha büyük adımlar atılacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzak arkadaş görmek işlerindeki karın artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşı görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşını görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında uzak bir arkadaşını görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzakta olan arkadaş görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir