AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki arkadaşını görmek

Kahve falında uzaktaki arkadaşını görmek

Kahve falında uzaktaki arkadaşını görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzaktaki arkadaşını gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa fark etmiyor.

Kahve falında uzaktaki arkadaşını görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına yorulur.

Kahve falında uzakta olan arkadaşını görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşı görmek rızkın genişlemesine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzak bir arkadaşını görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Kahve falında uzakta olan arkadaş görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktaki arkadaş görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, beklenen mirasın alınacağına rivayet eder.

Kahve falında uzak bir arkadaş görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, rahat bir hayata sahip olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktaki arkadaşlarını görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir