AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak bir arkadaş görmek

Kahve falında uzak bir arkadaş görmek

Kahve falında uzak bir arkadaş görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kindar olacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine delalettir.

Kahve falında uzak bir arkadaş gördüyseniz:

  • Başarıya doğru hızla ilerlerken bazı kişilerle tekrar karşılaşabileceğinizi unutmayarak hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında uzak arkadaş görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında uzaktaki arkadaşını görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında uzaktaki arkadaşı görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşı görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşını görmek sevinçli bir haber alınacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzakta olan arkadaş görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına işarettir.

Kahve falında uzakta olan arkadaşını görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına yorulur.

Kahve falında uzaktaki arkadaş görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir