AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek

Kahve falında uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek

Kahve falında uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, makama ve rızka sahip olacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki arkadaşının geldiğini gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak veya isteklerinizi gerçekleştirmek için tüm kaynaklarınızı kullanmaktan çekinmeyeceğe benziyorsunuz.

Kahve falında uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında uzakta olan birinin geldiğini görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Kahve falında uzakta birinin geldiğini görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, şifa ve ilaç bulacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaktaki birinin geldiğini görmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzakta olan arkadaşı görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşını görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktaki arkadaş görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında uzak bir arkadaşını görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir