AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki bir arkadaşını görmek

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşını görmek

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşını görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, işlerin kara geçeceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, yol alacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan daha dikkatli olmanız, bütçe yapmanız veya harcamalarınızı kontrol altına almanız gereken zamanlardasınız.

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşı görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine delalet eder.

Kahve falında uzak bir arkadaş görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet eder.

Kahve falında uzak bir arkadaşını görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşını görmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında uzakta olan arkadaşını görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktaki arkadaşını görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya işarettir.

Kahve falında uzaktaki arkadaşlarını görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir