AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaklara bakmak

Kahve falında uzaklara bakmak

Kahve falında uzaklara bakmak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, ekmek bulamayacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında uzaklara bakmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız veya evinizle ilgili konulara daha hassas yaklaşmanız gerekiyor.

Kahve falında uzak bir yere bakmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aradaki buzları eriteceğine inanılır.

Kahve falında uzaklara bakmak günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evden uzaklaşmak güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sizden uzaklaştığını görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, neşesini kaçıracağına delalet eder.

Kahve falında uzak yere taşınmak kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzakta olan kardeşini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında okuldan uzaklaştırılmak iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında uzaktaki kuzenini görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir