AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzakta olan kardeşini görmek

Kahve falında uzakta olan kardeşini görmek

Kahve falında uzakta olan kardeşini görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzakta olan kardeşini gördüyseniz:

  • Ortağınız veya çalışma arkadaşlarınızla bazı yeni işbirliklerine girebilirsiniz.

Kahve falında uzakta olan kardeşini görmek zorlukların giderileceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında uzaktaki kardeşini görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzak akrabasını görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin uzaklaştığını görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzak doğuya gitmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine alamet eder.

Kahve falında uzakta olan sevdiğini görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına işarettir.

Kahve falında uzakta olmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okuldan uzaklaştırılmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir