AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki kuzenini görmek

Kahve falında uzaktaki kuzenini görmek

Kahve falında uzaktaki kuzenini görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında uzaktaki kuzenini gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da sosyal bir etkinlik hayata bakışınızı değiştirebilir.

Kahve falında uzaktaki kuzenini görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzeninin düğününü görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzenleri görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kuzenle öpüşmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kuzenimizi görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına işarettir.

Kahve falında kuzeniyle evlenmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzenle yatmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında kuzenimin ağladığını görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir