AnaSayfa / Genel / Kahve falında evden uzaklaşmak

Kahve falında evden uzaklaşmak

Kahve falında evden uzaklaşmak sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evden uzaklaşmak gördüyseniz:

  • Havayı düzeltme çabanız ise, tam tersi bir etki yaratabilir.

Kahve falında uzaklarda ev görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında evden uzaklaşmak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işarettir.

Kahve falında uzakta ev görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında uzaktaki komşuyu görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktaki teyzeyi görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalettir.

Kahve falında uzaktaki bir akrabayı görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına işaret eder.

Kahve falında uzaklara gitmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yürüyerek uzak bir yere gitmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir