AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak bir arkadaşını görmek

Kahve falında uzak bir arkadaşını görmek

Kahve falında uzak bir arkadaşını görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, birikim yapılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzak bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz ya da yorumlarına göre bazı değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında uzaktaki arkadaşı görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzak bir arkadaş görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında uzaktaki arkadaşlarını görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına inanılır.

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşını görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzaktaki arkadaş görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzakta olan arkadaş görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzak bir arkadaşını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir