AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki arkadaşı görmek

Kahve falında uzaktaki arkadaşı görmek

Kahve falında uzaktaki arkadaşı görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, arkasından iyi konuşulacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaktaki arkadaşı gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşını görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına delalet eder.

Kahve falında uzak bir arkadaş görmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine işarettir.

Kahve falında uzaktaki arkadaş görmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzakta olan arkadaşı görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında uzaktaki arkadaşını görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktaki arkadaşlarını görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, başarılı ve kazançlı olacağına delalet eder.

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşı görmek çok üzüntü duyulacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir