AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini uyurken görmek

Kahve falında sevgilisini uyurken görmek

Kahve falında sevgilisini uyurken görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, şansının hep açık olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisini uyurken gördüyseniz:

  • Bazı kurallar ya da aniden ortaya çıkan yerel yasalar veya prensipler nedeniyle dikkatiniz dağılabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi uyurken görmek bolluğun ve verimin de artacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilini uyurken görmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisini uyurken görmek dertlerinin sonunun geleceğine, yakında başlayacak aşk macerasına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi uyurken görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilini uyurken görmek kariyerinin yükseleceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu uyurken görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ölen babayı uyurken görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini uyurken seyretmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir