AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi uyurken görmek

Kahve falında sevgiliyi uyurken görmek

Kahve falında sevgiliyi uyurken görmek yeni bir iş bulacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi uyurken gördüyseniz:

  • Bir kavga ya da anlaşmazlıkta size yardımcı olan veya sizden yana olan bir erkek sayesinde kazanacaksınız.

Kahve falında sevgilisini uyurken görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilini uyurken görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi uyurken görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi uyurken görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilini uyurken görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında uyurken uyanmak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği erkeği uyurken görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişiyi uyurken görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir