AnaSayfa / Genel / Kahve falında yedi uyurları görmek

Kahve falında yedi uyurları görmek

Kahve falında yedi uyurları görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında yedi uyurları gördüyseniz:

  • İş birlikleri, yeni ilişkiler veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında yedi uyurları görmek terfi alamayacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uyurken izlendiğini görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine inanılır.

Kahve falında bir başkasını uyurken görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişiyi uyurken görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı uyurken görmek kendisini işine veremeyeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu uyurken görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uyurken ıslanmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasını uyurken görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir