AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini uyurken görmek

Kahve falında sevgilini uyurken görmek

Kahve falında sevgilini uyurken görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, memur ise terfi edeceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilini uyurken gördüyseniz:

  • İkili ilşkilerine dikkat etmelisin.

Kahve falında sevgilini uyurken görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilini uyurken görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisini uyurken görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi uyurken görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi uyurken görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı uyurken görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uyurken görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını uyurken görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, rakiplerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir