AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun kişiyi uyurken görmek

Kahve falında aşık olduğun kişiyi uyurken görmek

Kahve falında aşık olduğun kişiyi uyurken görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, korkularının yok olacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, malının, parasının ve makamının artacağına inanılır.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi uyurken gördüyseniz:

  • Başarılı olma şansı bulunmayan işler ya da planlar için sizi zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi uyurken görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kişiyi uyurken görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi uyurken görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyi uyurken görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi uyurken görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişiyi uyurken görmek isabetli kararlar alacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiye sarıldığını görmek rızkın gittikçe azalacağına, onlara doyasıya sarılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir