AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyurken öpülmek

Kahve falında uyurken öpülmek

Kahve falında uyurken öpülmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında uyurken öpülmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu iyice gözden geçirmeden hiçbir işe girişmemelisiniz.

Kahve falında herkesi uyurken görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birini uyurken görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında uyurken görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında uyurken korkmak mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine alamet etmektedir.

Kahve falında uyurken öpülmek zengin bir hayat süreceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı uyurken görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, iyilik ve hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babayı uyurken görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine işarettir.

Kahve falında uyurken sarılmak beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, hayat boyu çok sevileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir