AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık kemiği görmek

Kahve falında aşık kemiği görmek

Kahve falında aşık kemiği görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, borçların gittikçe artacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında aşık kemiği gördüyseniz:

  • Biraz zorlayıcı etkiler altındasınız.

Kahve falında aşık kemiği görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, sevinileceğine delalet eder.

Kahve falında burundan kemik çıktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kemik yalamak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, yeni siparişler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan kemik çıkarmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hacetinizin giderilmesine yorulur.

Kahve falında ölü kemikleri toplamak dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında kemik kemirmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, neşeleneceğine delalet eder.

Kahve falında kemikleri kırılmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük kemik görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir