AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kemiği görmek

Kahve falında yılan kemiği görmek

Kahve falında yılan kemiği görmek tamamlanmadan kalacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yılan kemiği gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında yılan kemiği görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında eti kemiğinden ayırmak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına inanılır.

Kahve falında diş kemiği görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kaburga kemik görmek daha temkinli ve garantici olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında kemik kırılması görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına inanılır.

Kahve falında kemik kırmak yaşamdan istediklerini alacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalettir.

Kahve falında köpek kemikleri görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına delalettir.

Kahve falında inek kemiği görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir