AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaburga kemik görmek

Kahve falında kaburga kemik görmek

Kahve falında kaburga kemik görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaburga kemik gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek ya da kendinizi göstermek istediğiniz konularda tam olarak bulunmanız gereken yerdesiniz.

Kahve falında kaburga kemik görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, başına türlü işler geleceğine yorulur.

Kahve falında kaburga kemiği görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına delalet eder.

Kahve falında kaburga pişirmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzu kaburgası görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine delalettir.

Kahve falında kaburga et görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş kaburga görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaburga yemek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaburga dolması görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir